Over mij

Ik ben Miranda Jansen en ik ben in 1972 geboren in Zaltbommel. Sinds 2019 woon ik met mijn gezin in Kerkwijk. Heerlijk tussen de rivieren en dichtbij de gezellige stad 's-Hertogenbosch.

Lang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven waar ik een mooie carrière heb gemaakt. Maar er ontbrak iets. Rond mijn twintigste levensjaar merkte ik dat ik door aanraking van familieleden en vrienden kon zorgen dat bijvoorbeeld hoofdpijn of buikpijn minder werd. Mijn interesse werd hierdoor gewekt en ik maakte een persoonlijke groei door door het volgen van diverse workshops en trainingen. In 2014 besloot ik mijn  hart te volgen en te gaan doen wat ik écht graag wil. Eigenlijk best logisch kwam ik toen uit op "met mensen werken en aanraken", maar dan onderbouwd en mét diepgang. Zo ben ik terecht gekomen bij Sonnevelt Opleidingen, waar ik een HBO-opleiding tot massagetherapeut heb gevolgd.

Ik blijf doorleren en ontwikkelen om zo steeds te vernieuwen en het aanbod in mijn praktijk te verbeteren en te verdiepen. Steeds met het uitgangspunt dat aandacht en respect voor de mens belangrijk is en blijft. Hopelijk mag ik je een keer verwelkomen in mijn rustgevende praktijk en je laten voelen wat aanraking middels massage voor je en met je kan doen.