Massage

In mijn massagepraktijk heerst een veilige sfeer en je krijgt de gelegenheid je volledig te ontspannen en te genieten van je massage. Om misverstanden te voorkomen hebben we praktijkregels opgesteld, lees ze eens door!

Eerste bezoek
De eerste keer dat je komt zal er vooraf aan de massage een (gratis) intakegesprek plaats vinden. Hierbij wordt een anamnese (ziektegeschiedenis) afgenomen (wat zijn je eventuele klachten, medicijngebruik, verwachtingen etc. Samen met jou bespreek ik dan ook welke massage het best passend is. Dit duurt meestal 10-15 minuten.

Balans tussen lichaam en geest
De massages die worden aangeboden zijn gericht op ontspanning, klachtbehandeling, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, welzijn, bewustwording en het (weer) in balans komen van lichaam en geest. Ik maak hierbij gebruik van zowel westerse (klassieke) technieken als van oosterse (Shiatsu) technieken die gericht zijn op de meridianen (energiebanen) in het lichaam. De massages die ik geef helpen je bijvoorbeeld als je vaak hoofdpijn hebt, bij rug- en nekklachten, vermoeidheid, rusteloosheid, stress, slapeloosheid, vocht vasthouden, verkrampte spieren etc.
Wanneer je een massage wilt ondergaan is voor iedereen verschillend. Vaak komt men echter pas als er al enige tijd klachten zijn. Beter is het om klachten te voorkomen door regelmatig een massage te ondergaan. Op die manier worden klachten niet chronisch.

Enkele voorbeelden van massages die worden gegeven:

Rug-nek massage (30 min)
Massage van de achterkant vh lichaam
Gezicht-hoofd-buik-voorkant benen-voeten massage
Algehele lichaamsmassage (75 minuten: gehele achterkant, hoofd, voorkant benen evt buik, armen)
Combinatie van massage met Reiki of Moxa (deze behandeling zorgt voor een nog diepere ontspanning en geleiding van de energie)
Massage of combi reiki in combinatie met een magnesiumpakking

Ook andere combinaties zijn in overleg mogelijk.