Behandelingen

Bij Massagepraktijk Pura wordt er samen met jou gekeken naar wat voor soort behandeling passend is. Er wordt gekeken naar jou als mens in zijn geheel. Er is aandacht voor jou als persoon en er wordt gewerkt vanuit respect en met integriteit. Misschien heb je specifieke klachten, maar het kan ook zijn dat je gewoon behoefte hebt aan de weldaad van een massage en ontspanning van lichaam en geest. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Hoe dan ook ben je bij ons aan het juiste adres.

Middels aanraking en massage help je je lichaam de balans terug te vinden of in balans te blijven terwijl tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. Eventuele blokkades worden opgeheven en afvalstoffen worden afgevoerd. De integrale massage maakt lichaam en geest (weer) één en zorgt ervoor dat je je vitaler zult voelen.

Massage

Massagepraktijk Pura biedt massages aan die zijn gericht op ontspanning, klachtbehandeling en het (weer) in balans komen van lichaam en geest. Daarbij maak ik zowel gebruik van westerse (klassieke technieken als oosterse (Shiatsu).

Reiki

Reiki is een healing-stroom die zich in ieder van ons bevindt. Het kanaal waardoor de energie stroomt raakt echter vaak “verstopt” of sluit zich grotendeels in de loop der jaren. Bij een Reiki-inwijding wordt dit kanaal hersteld/heropend.


Praktijkregels

Om misverstanden te voorkomen hebben we een paar praktijkregels. Lees ze voor je eerste bezoek aan ons eens door!


Aansprakelijkheid

De cliënt maakt uit vrije wil en op eigen verantwoordelijkheid gebruik van onze diensten. Massagepraktijk Pura kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel.


Openingstijden

Alleen op afspraak
Maandag09.30-17.00 uur
Dinsdag09.30-17.00 uur
Woensdag09.30-17.00 uur
Donderdag14.00-17.00 uur
Vrijdag09.30-13.00 uur

Doorgaans kun je doordeweeks vrij snel terecht. Indien je alleen in de avonduren kunt, kan het zijn dat er minder snel ruimte is. Het is dan raadzaam om op tijd een afspraak te maken.  

Bij eventuele verhindering graag uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch afmelden of verzetten (niet per sms, app of email!). Afspraken die binnen 24 uur worden afgemeld worden in rekening gebracht.